Youth Skincare Roadshow by Shaklee Malaysia

Pada 16 Januari tempoh hari Raiza berkesempatan menyertai Youth Roadshow di home Office Shaklee. Raiza excited sebenarnya menanti kehadiran Youth Skincare ni tau. Raiza dah pun beli full set untuk mencubanya. Sebelum ingin berkongsi kebaikannya, harus mencubanya dahulu kan. Sebelum ingin mencuba, wajib untuk mendalami tentang produk ini supaya dapat kesan yang maksima.

Ketika roadshow ini kami diterangkan mengenai kelebihan dan cara pengunaan skincare Youth dengan betul oleh Mr. Chris Kyrou, Beauty Research Corporation. Beliau turun dari US tau untuk berkongsi kebaikan Youth ni. Serius teruja.

Mr. Chris and me. Aura berdiri sebelah beliau ni lain macam rasanya. Semangat semakin berkobar-kobar nak mencuba skincare ini. Kami sebagai pengedar sah Shaklee di beri penghormatan untuk mencubanya terlebih dahulu sebelum produk ini Launching pada 1 March nanti. Itu yang membuatkan Raiza lebih excited.

YOUTH Skincare

Youth Skincare adalah rangkaian produk penjagaan muka terbaru dari Shaklee yang 100% terbukti secara klinikal menjadikan kulit lebih muda. Menggunakan Kuasa Botanikal yang semestinya selamat digunakan oleh semua wanita termasuk ibu mengandung.

Seperti yang diketahui, kebanyakan produk kecantikan mempunyai bahan kimia merbahaya yang tidak boleh digunakan oleh ibu mengandung. Dengan Youth, tiada bahan kimia merbahaya digunakan untuk menghasilkannya. Ketulenan Youth juga terbukti kerana telah melalui 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan produk ini selamat digunakan.

Kajian Klinikal

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

YOUTH menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal memberikan keputusan tanpa kompromi.

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa setelah melalui kajian selama 8 tahun. Wow, lama kan masa yang di ambil untuk menghasilkan YOUTH ini. Bukan senang tau nak menghasilkan produk yang bagus. Dan bestnya YOUTH ini, ada pelembab khas untuk pengguna asia terutamanya di Malaysia yang mempunyai SPF50. Nampak tak kesungguhan pemilik Shaklee, Mr. Roger Barnett dalam menghasilkan produk yang sesuai untuk kita di Malaysia walaupun produk ini dibangunkan di US.

Sebab itu Raiza teruja sangat tau. Sebab tiada PARABEN dan 1500 bahan kimia merbahaya di dalam YOUTH. 100% berasaskan tumbuhan. Muscadine grape antara bahan yang ada di dalam YOUTH ni. Tahu tak, muscadine grape ini ada di dalam VIVIX, tonik ajaib Shaklee? Yer, dalam YOUTH ada muscadine grape yang mana fungsinya untuk memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan  kolagen dan elastin.

Uols teruja tak nak cuba? Nak tahu lebih lanjut mengenai YOUTH? Jangan segan-segan contact Raiza ye.

Ingin menikmati penjimatan sebanyak 15-25%? Atau ingin menjana pendapatan sampingan?
Hubungi Raiza sekarang ok. 
Klik gambar untuk mengetahui tentang produk Shaklee dan konsultasi ekslusif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *