Multivitamin Pertama di Dunia!

Assalammualaikum wbt.

Semalam hari menghantar Boy pulang ke hostel. Dalam perjalanan yang mengambil masa lebih kurang sejam, sempatlah jugak Raiza kaji sejarah Vitalea Shaklee ni. Untung jugak jadi penumpang kan. Selalunya jadi driver jer.

Baru ku tahu Vitalea telah berusia 100 tahun sejak penemuan pertamanya pada tahun 1915. Sejak tu, lebih 340 ujian di lakukan… Banyakkk tu… Bukan satu dua ujian tau… Penemuan awalnya oleh DR. FORREST C SHAKLEE ketika beliau berusia 21 tahun…

Dan yang lebih membanggakan, Vitalea ialah Multivitamin pertama di dunia. Nama vitamin sendiri berasal dari SHAKLEE VITALIZED MINERALS. Sejak itulah nama Vita-min di guna pakai oleh semua jenama.

Wah, bangga sungguh dengan kisah ini. Secara tidak langsung, ianya menambah keyakinan untuk menggunakan produk keluaran Shaklee. Sebenarnya Shaklee sangat menitik beratkan aspek MUTU dan KEASLIAN. Semua produk yang di hasilkan disokong oleh KAJIAN SAINS. Vita-Lea sendiri di sokong oleh lebih dari 340 ujian sains. Banyak kan?

Penting memilih produk yang di uji secara klinikal dan saintifik. Maklumlah, akan menjadi darah daging. Jangan biarkan badan merana dek kerana tersalah pilih. Niat asal nak memperbaiki kesihatan tetapi di sebabkan tersalah pilih, terpaksa pula merana menanggung kesannya. Jangan ok!

SHAKLEE adalah terbukti SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Baca selanjutnya :
Vita-Lea Iron formula di sini.
Vita-Lea Penambah Tenaga
Kawal Anemia dengan Vita-Lea

Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *