Satu PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti-penuaan pada tahap selullar

Pada tahun 2008, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari anti penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol vivix telahpun terjual.

Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee Syarikat No. 1 supplement makanan.

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

1. Kerosakan DNA
  •  Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pangkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
  • Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
2. Pengawalan Genetik
  • Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan umur) pada tahap sellular.
  • Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel
  • Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.
  • Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
4. Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protin AGE (Advance Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.
Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

One Reply to “Satu PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti-penuaan pada tahap selullar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *