5 sebab kenapa anda perlukan set kurus Shaklee

1. BUKAN UBAT
Set kurus Shaklee bukanlah ubat. Ia hanyalah suplemen ataupun makanan tambahan yang mengisi ruang-ruang kosong nutrisi yang diperlukan oleh tubuh kita. Maklumlah, berapa ramai antara kita yang mengambil makanan yang seimbang? Kekurangan nutrien ini akan menyebabkan masalah kesihatan.

2. SELAMAT & SEMULAJADI
Set kurus Shaklee di yakini selamat melalui ujian-ujian makmal yang telah di buat. Set kurus Shaklee juga semulajadi yang mudah di serap di dalam tubuh. Terlalu banyak di dalam pasaran ketika ini ubat-ubat kurus yang tidak di iktiraf oleh KKM dan mempunyai racun berjadual. Sanggupkah anda menderita seumur hidup semata-mata ingin kurus? Fikirkan…..

3. MEMPERBAIKI TAHAP KESIHATAN
Set kurus Shaklee bukan sahaja boleh menjadikan impian anda realiti malah anda boleh memperbaiki tahap kesihatan anda menjadi lebih baik. Ianya dapat melengkapkan nutrisi yang di perlukan oleh tubuh.

4. KESAN SAMPINGAN YANG POSITIF
Set kurus Shaklee memberikan kesan sampingan yang lain seperti kulit menjadi licin dan cantik. Mengurangkan diabetes dan banyak lagi. Apabila nutrisi dalam badan mencukupi, secara tidak langsung dapat memberikan kesan yang positif untuk kesihatan badan yang lain.

5. PERMULAAN YANG MINIMA
Hanya dengan permulaan sebanyak RM 168.75, anda sudah boleh mulakan misi kurus secara sihat anda tanpa ragu-ragu. Selamat dan Insyaallah berkesan.

Ingat Shaklee, Ingat selamat, semulajadi & berkesan.


Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *