Seronokkah bershaklee?

Assalammualaikum w.b.t,

Saya baru pulang dari COD set menyusu Shaklee di Shell Taman Melati. Alhamdulillah, sejak bershaklee ni, banyak perkara yang tidak terduga berlaku. Macam hari ini, saya dapat bertemu kembali sahabat ketika sekolah dahulu dengan Shaklee sebagai asbab pertemuan. Alhamdulillah.

Nak kata seronok ke buat Shaklee? Apabila sebut sahaja MLM mesti ramai yang mengundur diri sebelum sempat berjuang dengan persepsi sukar nak cari downline. Terpaksa buat sale dan sebagainya. Dalam Shaklee, tidak ada paksaan. Kamu buat, kamu dapat! Semudah itu.

Saya memilih untuk berkongsi manfaat Shaklee sebab utamanya kerana ianya berkesan, semulajadi dan selamat. Tidak di nafikan, keinginan untuk menjana pendapatan kedua menjadi salah satu push factor kenapa saya menyebarkan manfaat Shaklee. Namun, kepuasan sebenar ialah apabila dapat membantu insan lain. Sebelum menceburi perniagaan Shaklee, saya tidak pernah rasakan kepuasan sebegini.

“Za, saya mengandung!”.”Raiza, mak akak semakin sihat sejak amalkan Shaklee”. “Kulit aku nampak glowing la…”. Allahurobbi. Tidak terungkap perasaan saya apabila menerima feedback sebegini. Syukur ke hadrat Illahi yang mengizinkan semua kebaikan ini terjadi. Kadang-kadang apabila menyendiri, saya merasakan nikmat yang Allah beri terlalu besar. Melalui Shaklee, Allah turunkan rezeki untuk saya lebih banyak memberi. Melalui Shaklee juga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk saya terus menyebarkan manfaat Shaklee kepada yang memerlukan. Mungkin hari ini, anda merasakan ianya tidak perlu, tetapi percayalah, suatu saat nanti anda akan mengerti KESIHATAN adalah KEKAYAAN yang sebenar!

Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *