Shaklee tawar pendapatan lumayan

Bacaan online : Utusan Malaysia 

Assalammualaikum w.b.t,

Menjana pendapatan dengan Shaklee tidaklah sesukar mana sebenarnya. Apa yang perlu ialah kegigihan dan konsistensi untuk berkongsi. Cara yang betul akan memudahkan proses menjana pendapatan dengan Shaklee. Cumanya yang sukar apabila teknik dan cara yang silap sehingga di rasakan terlalu sukar dan mustahil untuk berjaya di dalam Shaklee.

Rezeki di dalam Shaklee seperti apa yang kami perolehi adalah anugerah Allah dan mungkin juga dari doa orang-orang tersayang, anak-anak didik Shaklee di dalam empayar cinta-health dan juga pelanggan setia yang tak jemu-jemu menggunakan produk Shaklee. Ianya memang sangat mustahil untuk berlaku tanpa keizinan Allah. 

Namun, janji Allah itu pasti kan? Setiap usaha, kerja keras & doa pasti ada ganjarannya. Yang penting, usaha, usaha dan terus berusaha… Inyaallah pasti akan ada kejayaannya.

Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.

~ Utusan Online

Dalam artikel ni tulis memerlukan modal RM 600 untuk memulakan perniagaan Shaklee kan. Tapi sebenarnya kami boleh bagitahu macam mana ingin memulakan bisnes Shaklee dengan RM 0 modal. Tak percaya? PM kami untuk keterangan lanjut.
Raiza
012-3917458

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *