Set Bersalin / berpantang

Assalammualaikum w.b.t.

Set Bersalin / Berpantang Shaklee antara set yang agak glemer @ famous di kalangan customer cinta-health. Yeah! Rakyat Malaysia sekarang dah semakin prihatin tentang kepentingan suplemen.

Ok, apa yang ada di dalam set berpantang ni ye? Sebelum tu, set berpantang ni terbahagi kepada 3. Set Asas, set extra (penyusuan) & set premium ( set asas + set penyusuan + slimming). Yang mana satu menjadi pilihan? Terpulang kepada anda. Choice is yours… 😉

Dalam set ni terdapat 4 jenis vitamin yang merangkumi kesihatan menyuluruh untuk wanita selepas bersalin iaitu Vitalea yang bertindak sebagai multivitamin, B complex yang bertindak sebagai anti stress yang mana dapat mengelakkan simptom meroyan, Vita-C yang bertindak sebagai imuniti yang dapat mempercepatkan penyembuhan luka dan juga Zinc Complex yang bertindak untuk penyembuhan luka. 
Lengkap! Untuk penjagaan dalaman buat ibu-ibu berpantang.
Susu ibu adalah sebaik-baik antibodi. Kebaikan susu ibu memang tiada tandingannya. Namun ada juga sesetengah ibu yang kurang penghasilan susu badan kerana bukan semua ibu bernasib baik mempunyai susu yang banyak. 
Bagi ibu-ibu yang inginkan kesihatan ketika proses berpantang dan dalam masa yang sama ingin memperbanyakkan penghasilan susu ibu boleh cuba set ini. Di mana ESP Soy Protein membantu memekatkan susu ibu. Secara tidak langsung bayi akan mudah kenyang. Ostematrix pula adalah kalsium terbaik yang membantu ibu-ibu menambahkan kalsium di dalam badan dan untuk pembentukan kalsium bayi melalui air susu ibu. Jika sebelum ini, sembelit adalah igauan buat ibu-ibu ketika berpantang kini tidak lagi kerana ostematrix juga dapat melembutkan najis. So proses penyahtinjaan akan menjadi mudah.
Set premium adalah complete set untuk ibu-ibu yang mementingkan tubuh badan langsing selepas melahirkan. Di samping dapat menyusukan bayi, ibu juga dapat menjaga atau mendapatkan semula berat badan ideal jika di ambil secara teratur dan konsisten. 
Lecithin bertindak untuk menguraikan atau bahasa mudahnya memecahkan lemak-lemak yang terhasil ketika mengandung dan Alfalfa bertindak untuk membersihkan kolon atau detoks. Kerana penting bagi lemak-lemak yang di urai untuk di buang. So inilah fungsi alfalfa. 
Ok, ini secara ringkas dan spesifik bagaimana vitamin shaklee membantu ibu-ibu yang berpantang untuk tampil sihat dan bertenaga. 

Inginkan konsultasi? Mari segera contact saya…
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

_______________________________________________________
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *